17. jul. 2010

Frilandsmeloner.Efter en virkelig hård start med kulde, dårlig spireprocent, snegleangreb osv. har melonerne det nu godt og gror helt vildt. De kan godt lide den varme vi har haft i den seneste tid.Det myldrer med blomster og små dunede meloner. Nå, ja og lidt ukrudt.

Outdoor melons.

After a cold spring the warm weather has come and the melons are growing.

5 kommentarer:

Sandra sagde ...

Er det en speciel sort af Melon du har? Jeg kunne da godt tænke mig at have frilandsmeloner til næste år :)
/ Sandra.

Vild med have sagde ...

Frøene er en blanding af frø som er tilpasset dyrkning under nordlige forhold. Blandingen hedder Farthest North. Jeg såede de originale frø i 2008 og melonerne blev ubeskriveligt gode. Andet år 2009 blev de derimod kedelige. Derfor er det ret spændende hvordan de bliver i år, som er tredje år her i vores have. Frøene har jeg fået gennem foreningen Frøsamlerne: http://www.froesamlerne.dk/
Hvis du ikke ønsker at være medlem af frøsamlerne (en betingelse for at udveksle frø) kan du vende tilbage ved slutningen af sommeren når jeg har høstet. Så ved jeg også hvordan de er faldet ud i år.

Sandra sagde ...

Jeg vender tilbage og hører ad ;) Tak for svaret.

Sandra sagde ...

Hej igen, har lige ryddet op i min mail indbakke og faldt over dit svar igen.
Hvordan gik det med meloner sidste år?
Hvornår ca sår du frø af meloner?

Jeg har fundet et billigt og lille drivhus af plast og overvejer kraftigt at købe det i næste uge, - så kunne jeg jo også have melonerne derinde :)

KH Sandra.

Vild med have sagde ...

Hej sandra, send mig en mail, så vil jeg svare dig.
MIn adresse er hannemeretejuul@gmail.com