Velkommen. Jeg hedder Merete og her på min blog skal det handle om alle de skønne glæder og oplevelser i haven. Om at samle, bytte og købe frø. Om at så, prikle, potte, plante, hakke, luge, rive, kultivere, høste, tørre osv. Også lidt om køkkenets glæder.
Jeg er mange-årigt medlem af Frøsamlerne.
Skriv gerne en kommentar.
Høns og snegle i haven
-
Så kom der høns i hønsehuset. Vi har i dag været på Sjælland og hente tre
høns og en hane af sort Australorps. De er fra 2017. Vi har købt dem af
Helle Ene...
Solsorte-karantæne
-
Man bliver sgu´helt ærligt i tvivl sådan en dag med tæt på
sommertemperaturer. Er det forår eller sommer i haven? Og sidstnævnte have
går amok med nye skud...
Marts 2018
-
Jeg har været på bæver tur med DN på Arrenæs i det vådområde omkring
Dronningholms slotsruin, der var spor efter bævere men de eneste bæver vi
så, var de u...
Bönorna är slut, tack för alla beställningar!
-
Nu är Allegriafröerna slut.
Tack alla som skickat kuvert till mig, hoppas bönorna kom fram i hela
försändelser till er!
Nu hoppas jag ni alla får en fin odl...
Den gamle naur skal bære mit træhus
-
Naurtræet har et solidt fundament i sin stamme og en kraftig krone med
mange grene. Men hvordan får man overblikket i forhold til at bygge en
platform der...
No-dig Gardening, täckodling och samodling
-
This post "No-dig Gardening, täckodling och samodling" was
originally uploaded by Tyra Hallsénius Lindhe in the blog KÖKSTRÄDGÅRDEN -
The Kitchen Garden -...
Ivan Chai, russisk te
-
Den færdige Ivan chai I Rusland fermenteres gederamsblade til en dejlig
velsmagende te. Det er en gammel tradition, og før kinesisk te blev til at
betale, ...
1 år siden
Bøger jeg læser
Bacher Tønnes. Dyrkning af Køkkenurter
Crawford, Martin. How to Grow Perennials.
Dalskov, A. Kolonihavernes køkkenhavebrug.
Dowding Charles. How to Grow Winter Vegetables.
Israelsson, Lena. Din orientalske køkkenhave.
Israelsson, Lena.Køkkenhaven. Den grønne arv.
Larkcom, Joy. Oriental Vegetables.
Marcussen, M. Helbredende urter.
Nizzoci, Arneo. Græskar. Historiske og moderne opskrifter fra det italienske køkken.
3 kommentarer:
Jo flere mennesker der bliver begejstret, jo flere glade og smilende mennesker kan vi møde på denne klode.DET trænger vi til :O)
Begejstrede hilsner
Susanne
Det må være det som hedder positiv afsmitning.
I denne tid skal der ikke så meget til at glæde os havemennesker...
Send en kommentar