16. feb. 2011

Små indendørs glæder.
Det lader ikke til at vi kommer på havearbejde foreløbig. Vi må nøjes med at pusle om de indendørs planter. Jeg er næsten sikker på at rosmarinen er gået til i kulden derude. Heldigvis har jeg været forudseende og lavet nogle stiklinger. Én af dem har overvintret i vindueskarmen herinde og nu blomstrer den!

Indoor joy.

My little indoor rosemary is blooming.

12 kommentarer:

Ina sagde ...

Sikke en fin blomst. Mine blomstrer sjældent, men det er måske, fordi jeg klipper så meget af dem.Jeg har en stor en i potte, som jeg håber, overvintrer i min havestue.
Hilsen Ina

Susanne Irming sagde ...

Hvilken glæde sådan en lille bitte blomst kan sprede :O)

Livets kunst = at kunne glædes over små ting ;O)

Vild med have sagde ...

Hvis jeg er så heldig at en udendørs rosmarin overvintrer, blomstrer den som regel meget tidligt om foråret. Du har nok ret i det med klipningen. Det er jo sådan man plejer at forhindre krydderurter i at løbe i blomst.

Frøskuffen sagde ...

Jeg elsker Rosmarin over alt, men hos mig overlever de aldrig.
Min nabo til gengæld har den flotteste Rosmarin. Den er en meter høj og ligeså stor i bredden. Den er placeret i en lun læfyldt krog med murstensvæg på de to af dens sider.

Vild med have sagde ...

Susanne, hvor har du ret. Det er en gave at kunne glædes over små ting.

Vild med have sagde ...

Hej frøskuffe. Jeg ville elske at have en rosmarin ligesom din nabos. Vi havde engang en rosmarin som var meget høj og med tyk stamme. Men en vinter gik den ud og siden er det ikke lykkedes at overvintre dem mere end én eller højst to vintre.

Flemming sagde ...

Jeg er også vild med Rosmarinplanten, den står ude om sommeren i en potte og kommer så ind i soveværelset om vinteren og den blomster så i det tidlige forår,inden den kommer ud.Et år kom der frøplanter op mellem fliserne.
Dejlig blog du har.

Vild med have sagde ...

Hej Flemming. Tænk at finde selvsåede rosmariner. Det kunne jeg godt tænke mig. Tak for ros.

Birgitte Sværke Pedersen sagde ...

Hej Merete. I tilfælde af, at du ikke allerede har set det, så venter der en lille award på dig. Kig forbi landliggeren :-)

/Birgitte

Mettes Have sagde ...

... der er mange ting man kunne ønske sig at blive bedre til. At huske at tage stiklinger fra sin ynglings krydderurt rosmarin, er nu på den liste..... :-) Tak for tippet.

Annette Lund Andersen sagde ...

Det er da rigtigt dejligt med timian og så har du så grønne fingre at den blomstre inde :) skønt når nu vi savner foråret :)

Vild med have sagde ...

Ja, altså rosmarin...