6. jul. 2011

Squash på kompostbunken, en succes


Det er knap en måned siden at de to squashplanter blev sat på komposten og de er vokset utroligt hurtigt.


Jeg begyndte at høste for et par dage siden og i dag var der fire frugter på samme plante.Zucchini on the compost pile, a succes

They are growing very fast.

5 kommentarer:

Orla sagde ...

Hej Merete.

De ser indbydende ud. Jeg har desværre ingen endnu, da jeg ikke har forkultiveret men sået direkte.
Når jeg ser dine fortryder jeg den beslutning.

Med venlig hilsen

Orla

Ina sagde ...

Mine er slet ikke blevet så store endnu, så dine har helt sikkert nydt godt af komposten.
Jeg satte en gang græskar på komposten. Det var også ret effektivt ;-)

Birgitte Sværke Pedersen sagde ...

Hold da op, det må jeg gøre til næste år. Vi har endnu ingen squash men masser af blomster. De blev nu nok også sået lidt senere end dine. Glæder mig til, at det er mig der mæsker sig i squash :-)

Rikke sagde ...

Dejligt med høst. Jeg har 4 planter i min kompost, og de vokser helt enormt. Jeg har aftalt med naboen at de får lov til at vokse ind til dem og måske dække lidt for en kedelig bunke rod på den anden side af hegnet. Jeg har dog stadig ingen frugter af planterne på kompostbunken. Til gengæld giver squash-planterne i bedet en masse, og jeg er begyndt at komme i tanke om opskrifter, så de kan bruges hurtigt. Jeg regner med at få alt for mange, som man næsten altid gør med squash.

Vild med have sagde ...

Det er faktisk flere år siden jeg sidst har haft rigtig succes med squash, derfor tænkte jeg at kompostbunken måtte være stedet. God idé med at lade dem løbe og dække for ting og sager. Jeg har også set at man kan få sorter som klatrer, så man kan lade dem klatre op i træerne.