26. feb. 2012

Ingenting her, ingenting der


Tomatfrø er så små at det er meget normalt at føle på en pose tomatfrø og tænke for sjov, at de har vist glemt at komme frø i. Men denne pose holdt virkelig hvad den lovede. Totalt tom.


Jeg har sprættet posen op så I kan se at der ikke gemmer sig et lille frø nede i hjørnet.

Nothing inside

This bag of seeds was completely empty.

6 kommentarer:

Landliggeren sagde ...

Øv, øv, bedst som du troede, at du skulle så tomater.....De erstatter da forhåbentlig den tomme pose med to poser med rigelige frø - de banditter.

Fru Friis sagde ...

Jeg ville nu godt ha' haft et foto af din lange næse, for du må da ha' set noget forbløffet ud, da du åbnede den pose... ;o)

Grøntsagspigen sagde ...

Snyd og humbug. Men ja den fadæse kan da kun rettes op med milde gaver fra frøfirmaet :-)

Rikke sagde ...

Hvor har du købt dine "frø"? Hvis du ikke får en ny pose uden videre, vil vi andre gerne være med til en boykot. Det bliver sikkert slet ikke nødvendigt.

Vild med have sagde ...

Jeg har et par gange, når jeg har handlet hos små firmaer der selv pakker deres frø, været ude for at der var forkerte frø i posen. Det er altid straks blevet gjort godt igen og med plaster oveni.
Mon ikke også Albertines Have vil give mig en ny pose frø uden videre. Det regner jeg da med.

Vild med have sagde ...

Fortsættelse på mysteriet om den tomme frøpose. Faktisk havde jeg købt frøene sidste år, men jeg fik ikke talt til ende, før den flinke mand i frøforretningen vidste hvad det drejede sig om. Jeg var åbenbart ikke den første med det problem. Mon ikke Albertines Have har rettet fejlen til i år? Og selvfølgelig fik jeg straks en ny pose frø.