Blåtry, Bärtry, Blåbärstry och honungsbär
-
Rena snurren, men jag reder ut begreppen efter hand för det finns all
anledning att skilja de fantastiska avlånga godingarna från den giftiga
släktingen bl...
En hyldest til de blomstrende græsplæner
-
I det tidlige forår bragte DR en artikel om græsplæner. Noget om folk, der
efterstræbte perfekte græsplæner, og hvad de dog ikke gjorde for at få det.
Hver...
Tidigt att skörda
-
Först ut av ätbart på friland är ramslöken. Den sprider sig så den har
tydligen hamnat på en bra plats.
Har sått lite dill och rädisor i kruka och de är g...
Vinterbroccoli og opbinding
-
Tomatplanterne på friland er ryddet og pælene fra tomatbedene har holdt
flyttedag over i bedet med rosenkål og bedet med vinterbroccoli, og alle de
høje kå...
Plænerobot og vilde blomster
-
Vi købte en plænerobot, men forbehold for, hvad den mon ville afstedkomme
af ulykker. Den skal naturligvis ikke forstyrre pindsvin om natten, men har
fået ...
Kål i kulden
-
Jeg har en del overvintrende kål i drivhus og friland – nogle som har været
dyrket i mange år, mens andre afprøves nu for første gang. Vinteren i år er
hår...
Gott Nytt År!
-
This post was originally uploaded by Tyra Hallsénius Lindhe in the blog
KÖKSTRÄDGÅRDENDags för sista akten på år 2020Då är snart det här året till
sin änd...
4 kommentarer:
Det synes jeg godt om. Måske kan du koge suppe på handskerne ;-)
Hvorfor har jeg aldrig tænkt på det.
Det er da smart at dyrke havehandsker. De er dyre i indkøb. Formeres de ved frø eller stikling? :-)
Jeg ved faktisk ikke hvordan de formerer sig. Jeg ved blot at der bliver flere og flere af dem. Desværre er de allesammen lasede og snavsede.
Send en kommentar