25. jan. 2013

Rødkål i januar

Det er ikke til at se det, men her under fiberdugen befinder de sidste rødkål sig. De er selvfølgelig frosne, men med en langsom optøning i køleskab er de fine og kan bruges i salatskålen.

Red cabbage in January


3 kommentarer:

Grøntsagspigen sagde ...

Jeg troede ikke at rødkål kunne tåle frost. Er det en speciel sort ?

Vild med have sagde ...

Det troede jeg heller ikke. Sorten hedder Langedijker Herfst og er tilfældigt indkøbt fra et tysk frøfirma. Teksten lyder: Herbst und lagersorte mit mittelgrossen, festen Köften mit dunkelroter Farbe.
Jeg tror at andre vinterfaste sorter vil kunne gøre det samme. Men de skal altså tøs langsomt op, hvis de skal bruges til salat. I næste uge ser det ud til at de kommer til at tø op af sig selv derude, og det er langt at foretrække.

Søren sagde ...

Hvor ser den rødkål indbydende ud :-)
Fantastisk at fiberdug kan redde rødkålen gennem dette vintervejr.