14. mar. 2013

Der er stadig rosenkål

Det er ved at være de sidste rosenkål. Om ikke ret længe vil hvert lille kålhoved begynde at skyde og danne en slags mini-broccoli.
 Det gælder om at få kålene til at fylde i salatskålen men jeg blev nu hurtig træt af at pille hvert enkelt blad af. Især fordi de sluttede så tæt at det var umuligt at få dem af i hel tilstand. I stedet snittede jeg dem meget tyndt, overhældte med olie/eddike og dryssede med dukkah.



We still have brussel sprouts


2 kommentarer:

Susanne sagde ...

jeg elsker rosenkål, men mine planer nåede desværre kun at sætte ganske små kål. Jeg elsker rosenkål, så det var lidt ærgerligt.
Du skriver at de snart begynder at vokse og bliver som broccoli. Kan de mon spises så?

Vild med have sagde ...

Ja, de kan spises. De er selvfølgelig meget mindre end rigtig broccoli, men det er frisk mad fra haven. Så hvis du har et par planter med lidt kål på, så prøv at lade dem stå henover foråret.