9. apr. 2013

Dagens høst

Det har godt nok været sejt her på det sidste. Kulde og kulde og ja, sneen er endnu ikke helt forsvundet. Men i går da solen skinnede, føltes det som om det alligevel godt kan gå hen at blive forår, igen i år. Om end et meget kort et af slagsen. Ved nærmere eftersyn viste det sig at der også stadig er mad at hente.
Rosenkål, pastinak, scorzonnerrod og ramsløg.
Pastinakkerne havde dog fået frostskader og røg på komposten, hvorfra de vil give deres bidrag til helheden.

Today's harvest

6 kommentarer:

Marie-Louise Veber Paustian sagde ...

Hvor skønt med lidt til 'the hungry gap'. Du har planlagt godt :)
Mine pastinakker er også netop høstet - og de var fine. Der er så blot lidt porrer tilbage nu.

Livets- vindue sagde ...

Sikken en skøn høst. Troede ikke mine egne øjne, da jeg så dine ramsløg så store. Så forstår man bedre folk snakker om pesto allerede. Hos os er de små, små spirer endnu. Mælkebøtten har jeg endnu ikke fundet. Denne tid på året er jo fuld af overraskelser der pludselig dukker frem. Jeg høster også frø og næste år får musene dem ikke - som i år.
Hilsen Lisa

Sanne sagde ...

Hej ny læser her :)
Jeg høstede også ramsløg i går til madpandekager....uhm det var dejligt at få friskt og "hjemmedyrket" igen...vi har i vores område ramsløg som ukrudt/bunddække/grøftekantsfund så det står ud af begge ører i sæsonen :)

Vild med have sagde ...

Vi har også ramsløg som ukrudt her, ikke noget eksotisk over det. De smager næsten mere af hvidløg end hvidløg. Skønt.

Vild med have sagde ...

Hej Lisa, ja alting er jo lidt senere i år. Også mælkebøtterne er meget små her. Det varer lidt endnu inden vi kan høste syv slags grønt.

Vild med have sagde ...

Hej Marie-Louise, det føles helt mirakuløst at gå ud og høste nu. Pastinakkerne duede altså ikke, men vi har også lidt porrer tilbage.