2. jun. 2013

Haven bestemmer menuen

Det gør den tit her hos os. Som for eksempel når en stor busk overvinteret persille snart vil gå i blomst.

Så lægger jeg hovedet i blød for at finde på noget med meget persille. Jeg blev inspireret af opskriften på persillesuppe hos Grydeskeen.dk.


2 kommentarer:

Pia Sonne Jensen sagde ...

Persille i en gang kartoffelmos er rigtig godt. Eller i kødboller a'la Italien.
Jeg bruger også at hakke det og så fryse ned i mindre portioner. Selv frossen er ens egen persille meget mere smagfuldt end den købte friske. Jeg bruger som regel en isterningbakke med pose om eller små lynlåsposer til frysning.

Vild med have sagde ...

Man kunne næsten sige at min suppe var en meget meget tynd kartoffelmos. Hovedingredienserne var nemlig persille og kartofler.
God idé at fryse ned i isterningbakker. Jeg har det bare med at glemme de ting som ligger i fryseren. Ude af øje ude af......