Persille i en gang kartoffelmos er rigtig godt. Eller i kødboller a'la Italien. Jeg bruger også at hakke det og så fryse ned i mindre portioner. Selv frossen er ens egen persille meget mere smagfuldt end den købte friske. Jeg bruger som regel en isterningbakke med pose om eller små lynlåsposer til frysning.
Man kunne næsten sige at min suppe var en meget meget tynd kartoffelmos. Hovedingredienserne var nemlig persille og kartofler. God idé at fryse ned i isterningbakker. Jeg har det bare med at glemme de ting som ligger i fryseren. Ude af øje ude af......
En hyldest til de blomstrende græsplæner
-
I det tidlige forår bragte DR en artikel om græsplæner. Noget om folk, der
efterstræbte perfekte græsplæner, og hvad de dog ikke gjorde for at få det.
Hver...
Tidigt att skörda
-
Först ut av ätbart på friland är ramslöken. Den sprider sig så den har
tydligen hamnat på en bra plats.
Har sått lite dill och rädisor i kruka och de är g...
Maskar – bästa medhjälparna
-
Mycket mask = bra jord och goda odlingsförutsättningar, men vad gör de
egentligen och hur lockar man dem till sig och får dem att trivas?Jag
vårstädar i tr...
Vinterbroccoli og opbinding
-
Tomatplanterne på friland er ryddet og pælene fra tomatbedene har holdt
flyttedag over i bedet med rosenkål og bedet med vinterbroccoli, og alle de
høje kå...
Plænerobot og vilde blomster
-
Vi købte en plænerobot, men forbehold for, hvad den mon ville afstedkomme
af ulykker. Den skal naturligvis ikke forstyrre pindsvin om natten, men har
fået ...
Kål i kulden
-
Jeg har en del overvintrende kål i drivhus og friland – nogle som har været
dyrket i mange år, mens andre afprøves nu for første gang. Vinteren i år er
hår...
Gott Nytt År!
-
This post was originally uploaded by Tyra Hallsénius Lindhe in the blog
KÖKSTRÄDGÅRDENDags för sista akten på år 2020Då är snart det här året till
sin änd...
2 kommentarer:
Persille i en gang kartoffelmos er rigtig godt. Eller i kødboller a'la Italien.
Jeg bruger også at hakke det og så fryse ned i mindre portioner. Selv frossen er ens egen persille meget mere smagfuldt end den købte friske. Jeg bruger som regel en isterningbakke med pose om eller små lynlåsposer til frysning.
Man kunne næsten sige at min suppe var en meget meget tynd kartoffelmos. Hovedingredienserne var nemlig persille og kartofler.
God idé at fryse ned i isterningbakker. Jeg har det bare med at glemme de ting som ligger i fryseren. Ude af øje ude af......
Send en kommentar