Jeg finder hele tiden noget som liige kan nå at komme med
ind. Som f.eks. disse morgenfruer. De skal ikke bruges til frø, men
kronbladene kan tørres og bruges til pynt.
Jeg er også meget betaget af farverne. Især nu hvor det hele begynder at gå mere over i de brune nuancer.Jeg har lagt dem på en tallerken og stillet den et lunt sted. Ind imellem roder jeg lidt op i dem så de ikke klistrer sammen. De kommer nok ikke til at fylde meget når de er tørre. Måske til drys på en enkelt salat eller to.
Blåtry, Bärtry, Blåbärstry och honungsbär
-
Rena snurren, men jag reder ut begreppen efter hand för det finns all
anledning att skilja de fantastiska avlånga godingarna från den giftiga
släktingen bl...
En hyldest til de blomstrende græsplæner
-
I det tidlige forår bragte DR en artikel om græsplæner. Noget om folk, der
efterstræbte perfekte græsplæner, og hvad de dog ikke gjorde for at få det.
Hver...
Tidigt att skörda
-
Först ut av ätbart på friland är ramslöken. Den sprider sig så den har
tydligen hamnat på en bra plats.
Har sått lite dill och rädisor i kruka och de är g...
Vinterbroccoli og opbinding
-
Tomatplanterne på friland er ryddet og pælene fra tomatbedene har holdt
flyttedag over i bedet med rosenkål og bedet med vinterbroccoli, og alle de
høje kå...
Plænerobot og vilde blomster
-
Vi købte en plænerobot, men forbehold for, hvad den mon ville afstedkomme
af ulykker. Den skal naturligvis ikke forstyrre pindsvin om natten, men har
fået ...
Kål i kulden
-
Jeg har en del overvintrende kål i drivhus og friland – nogle som har været
dyrket i mange år, mens andre afprøves nu for første gang. Vinteren i år er
hår...
Gott Nytt År!
-
This post was originally uploaded by Tyra Hallsénius Lindhe in the blog
KÖKSTRÄDGÅRDENDags för sista akten på år 2020Då är snart det här året till
sin änd...
2 kommentarer:
De har altså også nogen fine farver de blade, så det kan jeg godt forstå.
Tørrer du dem inden? Og hvordan gør du?
Jeg er også meget betaget af farverne. Især nu hvor det hele begynder at gå mere over i de brune nuancer.Jeg har lagt dem på en tallerken og stillet den et lunt sted. Ind imellem roder jeg lidt op i dem så de ikke klistrer sammen. De kommer nok ikke til at fylde meget når de er tørre. Måske til drys på en enkelt salat eller to.
Send en kommentar