3. apr. 2015

Vild porre, 'Kathy'

I løbet af vinteren danner den en lille klump med et hovedskud og små sideskud. Jeg graver op og skærer forsigtigt “hovedporren” af.
De små sideskud hænger fast på klumpen og den planter man igen. Dernæst glemmer jeg den stort set indtil næste forår hvor operationen gentages.


Den har en meget mild smag og jeg opfatter den som en mellemting mellem løg og porre. jeg bruger den i retter hvor jeg ellers ville bruge løg eller porre. F.eks. fint snittet i en bønnesalat eller i en suppe.
Stammer fra Frøsamlerne.

3 kommentarer:

Anette Nielsen sagde ...

Hej Merethe!
Jeg har lige fundet din blog, og finder den utrolig spændende, og må følge med her, og inspireres:-)

Vild porre har jeg aldrig hørt om....

Hilsner fra Anette

Anette Nielsen sagde ...

Opdagede at du jo hedder Merete, uden h, sorry

Vild med have sagde ...

Hej Anette, dejligt at du har lyst til at følge med.