21. aug. 2015

Fra haven til maven

Jeg er ret vild med at lave mad fra haven og ind imellem tænker jeg på om jeg skulle oprette en sideløbende madblog. På den anden side ville det ikke rigtig give mening, for når jeg skal lave mad går jeg ud i haven, ser hvad der er og komponerer noget udfra det.
Det er altid sæsonens råvarer der optræder, så i perioder får vi det samme og det samme, men i forskellige kombinationer og tilberedelsesmetoder. Lige nu er der squash, persille, hvidløg og tomater i overflod. Jeg skar squash i tynde skiver, lagde dem lagvis i et fad og smurte hvert lag med persille/tomatpesto.
Ind i ovnen til det er færdigt. Glemte desværre at fotografere resultatet.


3 kommentarer:

Birgitte Sværke Pedersen sagde ...

Strengt taget kombinerer du jo de to ting - mad- og haveblog. At lave mad er jo ikke altid komplicerede opskrifter med nøjagtige mål, men også inspiration. Jeg bliver i hvert fald altid inspireret af enkelheden i din madlavning og brugen af alt det grønne fra haven.

/Birgitte

Tim Skovrup sagde ...

Men det lyder ellers lækkert :) - dejligt at du selv dyrker de gode varer :) - fed holdning :) :)
go' weekend

Vild med have sagde ...

Hej Birgitte, tak for din kommentar. Jeg har også tænkt lidt på at indrette et særligt hjørne af bloggen til "opskrifter". Funderer lidt over hvordan det skal gøres, ellers må jeg have fat i min webmaster.