1. aug. 2016

Agretti efter alle kunstens regler

Så gik det endelig op i en højere enhed. Vi havde både kvalitets-olivenolie, citron og gæster til at dele fornøjelsen med. Hele vejen rundt om bordet var der enighed om at det var lækkert. En mild græsagtig tekstur blandet med frugtig olivenolie og syrlig citron. 


2 kommentarer:

Kirstine sagde ...

Hej Merete.
Det lyder lækkert. Jeg må prøve at dyrke agretti næste år. Har du i øvrigt dyrket stridolo iår? Jeg har forsøgt, men fik desværre ikke høstet den i tide. Havde ellers glædet mig til risotto med stridolo, som jeg har smagt i Italien.

Vild med have sagde ...

Jeg har stridolo, den overvintrer. Jeg høster mest på den om vinteren. Nu er den gået i blomst og jeg fik heller ikke smagt risotto med stridolo. Må være mere opmærksom til næste år. Den selvsår en lille smule og det er desuden meget nemt at stiklingeformere den om foråret. Tænker også lidt på om vores egen blæresmælde på grøftekanten kunne være lige så god.