De smager ikke af så meget men de har en dejligt sprød tekstur. |
30. jun. 2016
23. jun. 2016
Suk, så er det kålmøl
I forsommeren fløj store sværme af små hvidvingede insekter op når jeg gik rundt i haven ved skumringstid. Jeg har nu med hjælp fra Karna Maj fundet af hvad det er og hvorfor. Her sidder de på den flerårige kål ‘Daubenton’ som jeg ellers havde regnet med at dyrke uden net. Som det ser ud nu skal alle kål, majroer, kålroer, glaskål, alt hvad der hedder noget med brassica under net, hvis man vil have noget ud af det og ikke bare opformere kålmøl. |
17. jun. 2016
Så er der ærter
Når bælgene er så fine som her, kan man koge dem og bruge kogevandet til en suppe. |
13. jun. 2016
Brug udtyndingsplanterne
I går lavede jeg dampede rødbedetoppe med hvidløgsstængler, kapers og couscous. |
11. jun. 2016
Engelsk spinat fra Hvidkilde
Den er mørkere grøn, har meget spinklere stilke, hvilket jeg synes er en fordel. Den har en mildere og rundere smag. Det bliver klart fremtidens bladbede her i haven. |
Til venstre: 'Engelsk spinat fra Hvidkilde' kan man være heldig at anskaffe sig hvis man er medlem af Frøsamlerne. Til højre: 'Bionda di Leone' indkøbt for mange år siden fra Franchi Sementi. |
Abonner på:
Opslag (Atom)