
Køkkenet arbejder på højtryk i øjeblikket for at følge med alle de dejlige grønne, røde, hvide og gule sager som kommer ind fra haven i en tæt strøm.

Et enkelt eksempel er disse halvtørrede tomater af sorten Ildi.
De er halverede, drysset med lidt sukker og salt og dryppet med olivenolie og balsamisk eddike.

Ind i ovnen ved lav temperatur i ca 4 timer.
Det er det rene slik.

The kitchen is working
We have so many delicious things in the garden right now. To day I have semi-dried small yellow tomatoes.
Uhh, det er det rene guf.
SvarSletMums, det er og bliver en af de bedste måder at tilberede tomater på. Får helt lyst til at sætte tænderne i fotoet ;-)
SvarSletSkønt at møde dig og E i går. Og, tilbudet står fast. Der er altid kaffe på kanden ;-)
Tak i lige måde, Birgitte. Og jeg er meget glad for min vintersar.
SvarSletUhm, det ser lækkert ud :)
SvarSlet