Doft av vanilj
-
Nu är det så där härligt lummigt och frodigt innan kylan tar allt.
Höstsilveraxet blommar för fullt och fyller hela hörnan med doft av vanilj.
Trädgårdsåre...
Frölista 2026
-
Det har varit ett fantastiskt tomatår och de bådar också gott för
tomatkvalitén. Jag har fått två nya superfavoriter bland de högväxande som
sticker ut fas...
-
*Öppettider för trädgårdsvisning 2025Sista visningsdag 17 aug 12-18*
Det verkar råda lite förvirring kring hur vår trädgård är öppen så här
kommer en ko...
Nixtamalisering og masser af plantemad
-
Nu blev det tid af forsøge nixtamalisering. Det er en gammel metode, hvor
tørrede majs behandles med løvtræsaske, læsket kalk eller andet stærkt
basisk. L...
Vinterbroccoli og opbinding
-
Tomatplanterne på friland er ryddet og pælene fra tomatbedene har holdt
flyttedag over i bedet med rosenkål og bedet med vinterbroccoli, og alle de
høje kå...
Kål i kulden
-
Jeg har en del overvintrende kål i drivhus og friland – nogle som har været
dyrket i mange år, mens andre afprøves nu for første gang. Vinteren i år er
hår...
Time-Out - Odla är livet!
-
This post "Time-Out" was originally uploaded by Tyra Hallsénius Lindhe in
the blog KÖKSTRÄDGÅRDEN - The Kitchen Garden -Le Jardin Potager - La
Huerta Jag...
3 kommentarer:
Så er der da noget ved at overvintre tomatplanten, når den kviterer med så tidlige tomater - håber de smagte lige skønt, som de ser ud :-)
Ja, man bliver da helt tomat-sulten :-)
Eksperimentet må da siges at være faldet heldigt ud. Kan godt forstå, at de blev indtaget med andagt.
Ha´en god aften
Birgitte
Send en kommentar