Jeg finder hele tiden noget som liige kan nå at komme med
ind. Som f.eks. disse morgenfruer. De skal ikke bruges til frø, men
kronbladene kan tørres og bruges til pynt.
Jeg er også meget betaget af farverne. Især nu hvor det hele begynder at gå mere over i de brune nuancer.Jeg har lagt dem på en tallerken og stillet den et lunt sted. Ind imellem roder jeg lidt op i dem så de ikke klistrer sammen. De kommer nok ikke til at fylde meget når de er tørre. Måske til drys på en enkelt salat eller to.
Efter lite snö kommer tö
-
Efter några dagar med snö och kyla går hönsen ut igen. De är glada när de
får vara ute och rota runt och äta lite gräs.
Jag blir glad när jag påminner mig...
Forsøg med tørristet majs
-
I år har jeg dyrket majs i min skyggefulde have, og det er gået forbavsende
godt. Det er “Christinas hobbymajs”, en skøn blanding, hvor både Christina,
og ...
Använda löven och kompostera i säck
-
Löv, löv, löv överallt! Ser du det som ett betungande påhäng och helst
vill bli av med träden eller som en tillgång och start på nästa säsong?Jag
väljer ...
-
*Välkomna till Sofiero trädgårdsdagar!*
22 augusti till 1 september finns det mycket att se och här är aktiviteter
alla dagarna.
Program finns på Sofiero...
Vinterbroccoli og opbinding
-
Tomatplanterne på friland er ryddet og pælene fra tomatbedene har holdt
flyttedag over i bedet med rosenkål og bedet med vinterbroccoli, og alle de
høje kå...
Kål i kulden
-
Jeg har en del overvintrende kål i drivhus og friland – nogle som har været
dyrket i mange år, mens andre afprøves nu for første gang. Vinteren i år er
hår...
Time-Out - Odla är livet!
-
This post "Time-Out" was originally uploaded by Tyra Hallsénius Lindhe in
the blog KÖKSTRÄDGÅRDEN - The Kitchen Garden -Le Jardin Potager - La
Huerta Jag...
2 kommentarer:
De har altså også nogen fine farver de blade, så det kan jeg godt forstå.
Tørrer du dem inden? Og hvordan gør du?
Jeg er også meget betaget af farverne. Især nu hvor det hele begynder at gå mere over i de brune nuancer.Jeg har lagt dem på en tallerken og stillet den et lunt sted. Ind imellem roder jeg lidt op i dem så de ikke klistrer sammen. De kommer nok ikke til at fylde meget når de er tørre. Måske til drys på en enkelt salat eller to.
Send en kommentar