8. jun. 2010

Vi sylter friske hvidløg.Vi har høstet de første hvidløg. Det er supermarkedshvidløg, efter al sandsynlighed ekstra hvide fra Kina. Desværre har jeg ikke helt styr på hvornår de blev sat. Jeg ved bare at de blev sat “tidligt”, muligvis allerede i slutningen af september.De er blevet gjort i stand, lagt i et sylteglas og dækket med koldt vand. Her skal de stå i ca. et døgn før vandet hældes fra og løgene overhældes med eddike og sukker. Dernæst skal de igen trække i minimum nogle uger.

Pickled garlic.
Cover the cleaned bulps with cold water for 24 hours. Pour the water out, add vinegar and sugar. Ready for eating after 2 weeks.

4 kommentarer:

Lavendel sagde ...

Lyder som en god ide, jeg har nogle selvsåede, der er meget små, det vil jeg da prøve - tak for det!

Vild med have sagde ...

Hvordan selvsåede? Har de kastet yngleknopperne?

Lavendel sagde ...

Ja, nogle af dem og andre har vist bare delt sig....jeg har nogen af dem, der bøjer sig med knoppen på, de må ha' sået sig, de andre skulle have været høstet sidste år, men var alt for små, nu er de blevet større og flere...

Vild med have sagde ...

Det vil sikkert være en god idé hvis jeg kunne lade nogle af mine hvidløg stå til næste år. Men det kniber med at lade dem være, og pludselig står de et forkert sted og må op.