26. apr. 2012

Intet er så godt at det ikke er skidt for noget

Eller er det omvendt? Den ene dag er haven tør og jeg kan slet ikke forestille mig at der skulle være problemer af nogen art. Der er ikke en snegl i syne nogen steder. Den næste dag strømmer de pludselig frem fra alle sider. Så gik den vilde sneglejagt og jeg glemte alt om rabarberblomster som skulle skæres ned. Når det er sagt, så er det er virkelig skønt med regnvejret. Ærter, kartofler og asparges spirer og hele køkkenhaven vågner op til dåd.

Nothing is so good that it's not bad for something

With rain come snails.

4 kommentarer:

Mettes Have sagde ...

De har en særlig skønhed de lyserøde blomkåls-rabarber-blomster, at jeg ikke altid nænner at skære dem alle væk. God sneglejagt!!

Vild med have sagde ...

Rabarberblomster er imponerende og før i tiden lod jeg mine planter blomstre. Men så erfarede jeg at det tappede planten for kræfter.

Anonym sagde ...

Rabarber blade kan man ikke spise, men blomsten måske? - den ser meget lækker ud, og sneglen ser ud som den har fundet en Michelin-restaurant. I det hele taget et fantastisk foto!

Vild med have sagde ...

Vores have er én stor michelin-restaurant for snegle. Desværre, set fra sneglenes synspunkt, er det sjældent at de får lov at spise i fred.
Claus Meyer har en opskrift på stuvede rabarberblade. Han siger at "der er et lækkert kålagtigt bid og en frisk, men ikke påtrængende syrlighed."
Jeg har faktisk ikke lyst til at prøve.