4. sep. 2012

En undtagelse

Dette er en undtagelse fra min uskrevne regel om kun at bringe billeder fra min egen have.
Den schweiziske forening ProSpecieRara.ch som arbejder for genetisk mangfoldighed blandt planter og dyr har på deres hjemmeside forslag til steder man kan besøge. Vi valgte to urtehaver, som ligger i nærheden af vores feriebolig.

Den første have vi besøgte ligger i forbindelse med et zisterzienserkloster og indeholder ca 40 forskellige grønsags- og kartoffelsorter.

Denne have, der ligger i forbindelse med et benediktinerkloster, som nu er indrettet til plejehjem, har ca 54 gamle sorter af bær, kartofler og grøntsager.
Fælles for begge haver var et væld af blomster som gav mig lyst til at have mange flere blomster i køkkenhaven, og urter som f.eks. dild og fennikel mellem stauderne.

An exception

Photos from two Swiss gardens as an exception to the rule that I only bring photos from my own garden.2 kommentarer:

Fru Friis sagde ...

Nu hører jeg til dem, der belemrer jer andre med et utal af foto fra andres haver. Men for mig giver det så meget inspiration og jeg bliver simpelthen nødt til at dele det jeg ser. Nyder også at se andres ture i ind- og udland, derfor er jeg glad for at jeg fik lov at kigge med i disse to skønne haver du viser. Sådan et havekik kan også været inspirationen til en ny havetur ud i det blå. :o)

Vild med have sagde ...

Jeg nyder også at læse og se hvad alle I andre bloggere bringer fra både egne og andres haver. Jeg har blot besluttet et koncept/nogle regler. Måske for ikke at blive helt forpustet over alt det som kunne fortælles.
Men alt kan jo ændres. Hvis man får lyst til det.