Forsøg med tørristet majs
-
I år har jeg dyrket majs i min skyggefulde have, og det er gået forbavsende
godt. Det er “Christinas hobbymajs”, en skøn blanding, hvor både Christina,
og ...
Använda löven och kompostera i säck
-
Löv, löv, löv överallt! Ser du det som ett betungande påhäng och helst
vill bli av med träden eller som en tillgång och start på nästa säsong?Jag
väljer ...
Ett träd bort och två nya in
-
En stubbe. Ja, det är flädern som kapats. Den blev lite för stor och stod
lite för nära huset och jag kommer inte sakna alla frön som grodde. Men
framfö...
-
*Välkomna till Sofiero trädgårdsdagar!*
22 augusti till 1 september finns det mycket att se och här är aktiviteter
alla dagarna.
Program finns på Sofiero...
Vinterbroccoli og opbinding
-
Tomatplanterne på friland er ryddet og pælene fra tomatbedene har holdt
flyttedag over i bedet med rosenkål og bedet med vinterbroccoli, og alle de
høje kå...
Kål i kulden
-
Jeg har en del overvintrende kål i drivhus og friland – nogle som har været
dyrket i mange år, mens andre afprøves nu for første gang. Vinteren i år er
hår...
Gott Nytt År!
-
This post was originally uploaded by Tyra Hallsénius Lindhe in the blog
KÖKSTRÄDGÅRDENDags för sista akten på år 2020Då är snart det här året till
sin änd...
2 kommentarer:
De er smukke. Får helt lyst til at røre ved dem. Og spise dem ;-)
Sortkål smager fantastisk godt med sardeller og hvidløg på pasta.
Send en kommentar