3. jul. 2011

En latte og en kiks


Lavendlerne blomstrer og jeg har prøvet noget nyt. Lavendelbiscotti.


Man tager en hvilken som helst opskrift på biscotti og tilsætter hakkede friske eller tørrede lavendelblomster.
Det lykkedes ikke at skære dem papirtyndt ud som opskriften foreslog. Det blev til tykke knaldhårde klodser. Helt fint med mig. Jeg kan godt lide dem hårde, tørre og ikke for søde.

Coffee with milk and a cookie made with lavender

4 kommentarer:

Ina sagde ...

Jeg plejer at bage biscotti til jul, men med lavendel bliver den helt sommerlig ;-9
Det var værd at prøve.

Susanne sagde ...

Jeg kan også bedst lide de hårde biscotti - så kan man jo altid dyppe dem i lidt godt kaffe :-) Men jeg er lidt spændt på at høre, om de smagte af lavendel?

Mettes Have sagde ...

Ja, jeg er også nysgerrig ;0)

Vild med have sagde ...

Altså det er svært at beskrive en smag, men jeg vil sige krydret. De smager ikke sødt eller som lavendel lugter, men mere henad kanel/allehånde, så det er ikke helt forkert at tænke på julekager.