Køkkenet arbejder på højtryk i øjeblikket for at følge med alle de dejlige grønne, røde, hvide og gule sager som kommer ind fra haven i en tæt strøm.
Et enkelt eksempel er disse halvtørrede tomater af sorten Ildi.
De er halverede, drysset med lidt sukker og salt og dryppet med olivenolie og balsamisk eddike.
Ind i ovnen ved lav temperatur i ca 4 timer.
Det er det rene slik.
The kitchen is working
We have so many delicious things in the garden right now. To day I have semi-dried small yellow tomatoes.
4 kommentarer:
Uhh, det er det rene guf.
Mums, det er og bliver en af de bedste måder at tilberede tomater på. Får helt lyst til at sætte tænderne i fotoet ;-)
Skønt at møde dig og E i går. Og, tilbudet står fast. Der er altid kaffe på kanden ;-)
Tak i lige måde, Birgitte. Og jeg er meget glad for min vintersar.
Uhm, det ser lækkert ud :)
Send en kommentar