Dagens suppe er lavet på brændenælder og kørvel. Tilsat vand, en meget lille smule herbamare, en klat smør, et vrid peber. Der skal ikke så meget til for at lave noget lækkert.
Efter lite snö kommer tö
-
Efter några dagar med snö och kyla går hönsen ut igen. De är glada när de
får vara ute och rota runt och äta lite gräs.
Jag blir glad när jag påminner mig...
Forsøg med tørristet majs
-
I år har jeg dyrket majs i min skyggefulde have, og det er gået forbavsende
godt. Det er “Christinas hobbymajs”, en skøn blanding, hvor både Christina,
og ...
Använda löven och kompostera i säck
-
Löv, löv, löv överallt! Ser du det som ett betungande påhäng och helst
vill bli av med träden eller som en tillgång och start på nästa säsong?Jag
väljer ...
-
*Välkomna till Sofiero trädgårdsdagar!*
22 augusti till 1 september finns det mycket att se och här är aktiviteter
alla dagarna.
Program finns på Sofiero...
Vinterbroccoli og opbinding
-
Tomatplanterne på friland er ryddet og pælene fra tomatbedene har holdt
flyttedag over i bedet med rosenkål og bedet med vinterbroccoli, og alle de
høje kå...
Kål i kulden
-
Jeg har en del overvintrende kål i drivhus og friland – nogle som har været
dyrket i mange år, mens andre afprøves nu for første gang. Vinteren i år er
hår...
Time-Out - Odla är livet!
-
This post "Time-Out" was originally uploaded by Tyra Hallsénius Lindhe in
the blog KÖKSTRÄDGÅRDEN - The Kitchen Garden -Le Jardin Potager - La
Huerta Jag...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar