14. nov. 2015

Femten gange noget

Emma Slebsagers blog fandt jeg denne sjove leg som hedder 15 x 3 ting.  Jeg vil prøve at lave en haverelateret udgave. Jeg ved godt at der findes andet end have, men jeg kan ikke lige huske hvad det er. I de lidt mere negative kategorier så som “kan ikke” og “burde” er det måske svært at finde hele tre ting. Vi får se.
Det vil komme i småbidder, her er den første.
Tre ting jeg glæder mig til
Jeg glæder mig virkelig meget til de tre nye permabede som vi er i gang med at anlægge. Hvert bed bliver 7 x 1,20 m. og anlægges ved at kaste kompost og planteaffald ovenpå græsplænen. Til foråret kan man grave huller, fylde jord i og plante. I løbet af sommeren vil hele bedet være blevet til jord. Nemmere kan det da ikke blive.
Her skal bl.a. vokse de tre ‘Daubenton’som lige nu henslæber tilværelsen i æbletræets skygge.

Jeg glæder mig til at gøre orden i frøbeholdningen, notere hvad der mangler og suse rundt på diverse hjemmesider og blive inspireret. Det starter som regel med at jeg ikke mangler noget særligt og slutter med en kæmpeliste over frø som jeg gerne vil købe.
Jeg glæder mig til hver dag når jeg skal ud i haven og nyde tilværelsen.
Det vigtigste er dog at glæde sig “over”, ikke være så optaget af hvad der skal komme,  men huske at lægge mærke til nuet.


1 kommentar:

www.AnettesFlora.com sagde ...

Spændende at følge din leg, men endnu mere spændende er dine permabede, dem glæder jeg mig til at følge, og høre dine erfaringer.
Den der med ikke at mangle noget særligt i frøbeholdningen, sådan havde vi det i år,og den duer da virkelig ikke;-)