11/09/2011

Der er gang i køkkenet


Køkkenet arbejder på højtryk i øjeblikket for at følge med alle de dejlige grønne, røde, hvide og gule sager som kommer ind fra haven i en tæt strøm.


Et enkelt eksempel er disse halvtørrede tomater af sorten Ildi.
De er halverede, drysset med lidt sukker og salt og dryppet med olivenolie og balsamisk eddike.


Ind i ovnen ved lav temperatur i ca 4 timer.
Det er det rene slik.




The kitchen is working

We have so many delicious things in the garden right now. To day I have semi-dried small yellow tomatoes.

4 kommentarer:

Grøntsagspigen sagde ...

Uhh, det er det rene guf.

Birgitte Sværke Pedersen sagde ...

Mums, det er og bliver en af de bedste måder at tilberede tomater på. Får helt lyst til at sætte tænderne i fotoet ;-)

Skønt at møde dig og E i går. Og, tilbudet står fast. Der er altid kaffe på kanden ;-)

Vild med have sagde ...

Tak i lige måde, Birgitte. Og jeg er meget glad for min vintersar.

Achillea sagde ...

Uhm, det ser lækkert ud :)