19. aug. 2008

Friske borlotti er en delikatesse.






















Jeg har været ude for at samle sammen til pasta e fagioli.






















En sjat god olivenolie på og aftensmaden er klar.


Opskrift: Antonio Carluccio: Carluccios italienske køkken.

4 kommentarer:

Anna sagde ...

Jeg har plantet borlotti bønner for første gang, og nu er de jo begyndt at titte frem :)

Men hvor lang tid skal de koge?

og ved du hvad næringsindholdet er? er det det samme som i den tørrede (og opblødte ;) ) version?

Vild med have sagde ...

Hej Anna. Det er tidligt du har bønner i borlottierne. Du kan se at mit indlæg er skrevet 19. august.
De skal koge ca 30 minutter når de er friske. Jeg ved ikke hvad næringsindholdet er, men mon ikke det er nogenlunde det samme som i de tørrede?

Anna sagde ...

De er stadig ikke helt klar til høst, men om en lille uges tid, tror jeg at føste hold kan spises :)

og tak :)

Vild med have sagde ...

Du kan glæde dig. Det er meget lækkert.