Da jeg samlede gul mad i haven fandt jeg beder, bladbeder, gulerødder, bønner, majs, græskar- og krysantemumblomster, Senere på dagen opdagede jeg at jeg havde glemt både gule squash og gule tomater.
Ibland kommer smaken efter hand
-
Vissa tomater smakar bäst i början av mognaden, medan andra behöver
eftermogna på samma sätt som vinteräpplen innan smaken infinner sig.
Fönstertomaten Bla...
-
Hej alla som undrat vart jag har tagit vägen, och ni som inte undrat alls!
Bloggen är tyvärr inte så högt prioriterad, men nu kommer det iallafall ett
li...
Nixtamalisering og masser af plantemad
-
Nu blev det tid af forsøge nixtamalisering. Det er en gammel metode, hvor
tørrede majs behandles med løvtræsaske, læsket kalk eller andet stærkt
basisk. L...
Efter lite snö kommer tö
-
Efter några dagar med snö och kyla går hönsen ut igen. De är glada när de
får vara ute och rota runt och äta lite gräs.
Jag blir glad när jag påminner mig...
Vinterbroccoli og opbinding
-
Tomatplanterne på friland er ryddet og pælene fra tomatbedene har holdt
flyttedag over i bedet med rosenkål og bedet med vinterbroccoli, og alle de
høje kå...
Kål i kulden
-
Jeg har en del overvintrende kål i drivhus og friland – nogle som har været
dyrket i mange år, mens andre afprøves nu for første gang. Vinteren i år er
hår...
Time-Out - Odla är livet!
-
This post "Time-Out" was originally uploaded by Tyra Hallsénius Lindhe in
the blog KÖKSTRÄDGÅRDEN - The Kitchen Garden -Le Jardin Potager - La
Huerta Jag...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar