5. sep. 2010

Melonerne.Man vender lige ryggen til haven et øjeblik og når man vender tlbage igen, flyder det med meloner og alt muligt andet. Efter en meget vanskelig start med lav spireprocent og kulde efter udplantning, har melonerne virkelig fået al den varme de har haft brug for. Nu er det bare med at komme igang og bruge af overflodenMan kan f.eks. spise melonsalat med balsamicoeller melon/pære/blommesalateller blendet melon med et lille myntebladDet skal lige siges at de ikke smager lige godt allesammen og man skal ikke begynde at sammenligne med købemeloner. De bedste af dem har en god, ikke særlig sød netmelonsmag. Det er dem som jeg tager frø af og fører videre i håb om at fremelske en linie som er lidt mere smagsmæssigt stabil.

The melons.

Right now we have a lot of melons. They don’t taste good all of them, but I take seeds from the best.


.

2 kommentarer:

Randi sagde ...

Hej Merete

Det ser rigtigt godt ud.

Har selv spist meloner fra friland i en uge. Der er nogle der har en smag, der gør at de havner på kompostbunken, men nogle har en smag, der gør at vi tager frø.

Hilsen
Randi og Svend

Vild med have sagde ...

Lige præcis det samme her. Hvor store er jeres meloner? Jeg har haft en enkelt over 600 g (ikke en af de gode) og et par gode over 500 g. Ret fint at de er blevet så store.