Dette indlæg kunne også hedde denne måneds spiseligt, for der er bare vildt mange squash lige nu. Jeg beslutter altid at de skal plukkes små, men pludselig er der alligevel én eller to som har gemt sig under et blad eller jeg har glemt at plukke en enkelt dag. Og så står man med en kurvfuld. Pyt, jeg har bagt et par dejlige kager og ellers spiser vi i salat og fra wokken, så meget vi kan.
I must bake some cakes
No matter how often I decide to pick them when small, I suddenly have a lot of big ones.
7 kommentarer:
Da jeg i sin tid dyrkede squash syltede jeg dem i tykke skiver og de smagte fantastisk:)
Lyder godt. Altså eddike/sukker og evt krydderier?
Jeg har også squash i haven, men har glemt at gøde dem ordentligt. Det laver jeg lige om på her på falderebet og jeg synes allerede det hjælper.
JEg må lige høre dig -er det visne hoveder fra LÆGEALANT, du har på top-fotoet?
Kh. Marianne
Den Helbredende Have
Hej Marianne, håber at du når at få noget ud af squashplanterne. Det er ikke lægealant, men afblomstrede scorzonnerrødder.
1 kg. squash skives og saltes m. 1/2 dl salt 6-8 timer.
Lage:
3/4 l eddike
1 brev syltekrydderier
2 løg i skiver
3-4 dildskærme
1 stk peberrod
evt. kons. middel
Godt man stadig har sin gamle kinabog med håndskrevne opskrifter:)
ok - ja det bliver vidst lidt for surt hvis ikke du også tilsætter 300g sukker;)
Hos mig er det en A-4 mappe med udklip + håndskrevne opskrifter.
Send en kommentar