Nixtamalisering og masser af plantemad
-
Nu blev det tid af forsøge nixtamalisering. Det er en gammel metode, hvor
tørrede majs behandles med løvtræsaske, læsket kalk eller andet stærkt
basisk. L...
Efter lite snö kommer tö
-
Efter några dagar med snö och kyla går hönsen ut igen. De är glada när de
får vara ute och rota runt och äta lite gräs.
Jag blir glad när jag påminner mig...
Använda löven och kompostera i säck
-
Löv, löv, löv överallt! Ser du det som ett betungande påhäng och helst
vill bli av med träden eller som en tillgång och start på nästa säsong?Jag
väljer ...
-
*Välkomna till Sofiero trädgårdsdagar!*
22 augusti till 1 september finns det mycket att se och här är aktiviteter
alla dagarna.
Program finns på Sofiero...
Vinterbroccoli og opbinding
-
Tomatplanterne på friland er ryddet og pælene fra tomatbedene har holdt
flyttedag over i bedet med rosenkål og bedet med vinterbroccoli, og alle de
høje kå...
Kål i kulden
-
Jeg har en del overvintrende kål i drivhus og friland – nogle som har været
dyrket i mange år, mens andre afprøves nu for første gang. Vinteren i år er
hår...
Time-Out - Odla är livet!
-
This post "Time-Out" was originally uploaded by Tyra Hallsénius Lindhe in
the blog KÖKSTRÄDGÅRDEN - The Kitchen Garden -Le Jardin Potager - La
Huerta Jag...
4 kommentarer:
Det synes jeg godt om. Måske kan du koge suppe på handskerne ;-)
Hvorfor har jeg aldrig tænkt på det.
Det er da smart at dyrke havehandsker. De er dyre i indkøb. Formeres de ved frø eller stikling? :-)
Jeg ved faktisk ikke hvordan de formerer sig. Jeg ved blot at der bliver flere og flere af dem. Desværre er de allesammen lasede og snavsede.
Send en kommentar