Persille i en gang kartoffelmos er rigtig godt. Eller i kødboller a'la Italien. Jeg bruger også at hakke det og så fryse ned i mindre portioner. Selv frossen er ens egen persille meget mere smagfuldt end den købte friske. Jeg bruger som regel en isterningbakke med pose om eller små lynlåsposer til frysning.
Man kunne næsten sige at min suppe var en meget meget tynd kartoffelmos. Hovedingredienserne var nemlig persille og kartofler. God idé at fryse ned i isterningbakker. Jeg har det bare med at glemme de ting som ligger i fryseren. Ude af øje ude af......
Frukt och bär
-
Borta på bärstigen tuffar det på. Här är det en del förändringar. Buskarna
med svarta vinbär som flyttades hit i höstas hänger med.
En nykomling här är ...
Invasiva lövplattmasken Obama nungara
-
Så var det dags igen att lära sig en art som inte hör hemma i Sverige,
nämligen lövplattmasken med det olyckliga namnet Obama nungata. Obama
betyder blad/l...
Nixtamalisering og masser af plantemad
-
Nu blev det tid af forsøge nixtamalisering. Det er en gammel metode, hvor
tørrede majs behandles med løvtræsaske, læsket kalk eller andet stærkt
basisk. L...
Vinterbroccoli og opbinding
-
Tomatplanterne på friland er ryddet og pælene fra tomatbedene har holdt
flyttedag over i bedet med rosenkål og bedet med vinterbroccoli, og alle de
høje kå...
Kål i kulden
-
Jeg har en del overvintrende kål i drivhus og friland – nogle som har været
dyrket i mange år, mens andre afprøves nu for første gang. Vinteren i år er
hår...
Time-Out - Odla är livet!
-
This post "Time-Out" was originally uploaded by Tyra Hallsénius Lindhe in
the blog KÖKSTRÄDGÅRDEN - The Kitchen Garden -Le Jardin Potager - La
Huerta Jag...
2 kommentarer:
Persille i en gang kartoffelmos er rigtig godt. Eller i kødboller a'la Italien.
Jeg bruger også at hakke det og så fryse ned i mindre portioner. Selv frossen er ens egen persille meget mere smagfuldt end den købte friske. Jeg bruger som regel en isterningbakke med pose om eller små lynlåsposer til frysning.
Man kunne næsten sige at min suppe var en meget meget tynd kartoffelmos. Hovedingredienserne var nemlig persille og kartofler.
God idé at fryse ned i isterningbakker. Jeg har det bare med at glemme de ting som ligger i fryseren. Ude af øje ude af......
Send en kommentar