Kålroerne har været høstklar længe men der har været så meget i haven, at det først er nu vi tager hul på dem. Bangholm er en gammel nordisk sort, men ny i haven.
|
Resten af roen kom ind i køkkenet, blev skåret i terninger, vendt i olie, salt og gurkemeje hvorefter den blev bagt i ovnen. Jeg er helt vild med farven.
|
4 kommentarer:
Farven er bestemt køn, men tør jeg mon tro på smagen ;-). Når det kommer fra dig, tror jeg det nu nok og det må naturligvis prøves en dag.
/Birgitte
Jah, det kommer jo an på om man kan lide den slags :-)
Stuvede kålroer smager godt.
Man kan enten skære dem i terninger eller køre dem igennem kødhakkeren og komme dem i en god opbagt hvid sovs.
Det er godt nok mange år siden jeg har lavet det.
Jeg synes ellers ikke at jeg er kræsen, men lige præcis grønsager i opbagt sovs, har jeg aldrig været glad for.
Så det bliver nok ikke det jeg prøver med mine kålroer.
Send en kommentar