I juli måned er der så meget forskelligt at spise derude at vi næsten ikke kan følge med.
Nu tager jeg bare de grønne bønner. Planterne bugner i øjeblikket og der kan plukkes hver dag.
De smager skønt kogte og overhældt med yndlingsdressingen.
Bønnesalaten forsvinder som dug for solen.
What we eat from the garden this month
4 kommentarer:
Køkkenhave.....åh jeg er bønnefarvet af misundelse ;o)
Hvad er yndlingsdressingen, det ser godt ud.
KH Helle
Hej Merete,
Jeg har først lige fundet din blog og har med stor interesse læst om dine spiselige afgrøder :-)
Har du gode erfaringer med udedørsdyrkning af tomater, hører jeg meget gerne om det. Jeg synes ikke mine bliver så søde som jeg kunne ønske mig!
Vh. Lone
Nyhøstede grønne bønner smager skønt og her holder en skål bønner med olie-/eddike dressing heller ikke lang tid :-)
Helle, yndlingsdressingen består af olivenolie, citronsaft (eller vineddike), salt, agavesirup, sennep. Alt af bedste kvalitet ligesom bønnerne.
Hej Lone, mine erfaringer med udendørs tomater er sparsomme og ikke gode. Det er nogle år siden jeg har forsøgt sidst. Som regel gik der skimmel i det ligesom tomaterne skulle til at modnes.Men jeg kender andre for hvem det fungerer udmærket. Hvert år har jeg en idé om at plante overskydende planter på friland, men det ender altid med at det hele bliver stuvet sammen i drivhuset.
Hyggeligt at have dig på bloggen.
Send en kommentar