7. jan. 2012

Det gode ved at være haveejer i januar


En eller anden har sagt at de største succesoplevelse i haven har man om vinteren i stuen. Jeg ved ikke rigtig om jeg er helt enig, men der er i hvert fald ikke noget som går galt i stuen i varmen i sofaen om vinteren. Det skulle da lige være at indkøbslisten bliver alt for lang.


Jeg følte mig lidt skør da jeg allerede i går begyndte at lave lister over de kommende indkøb. Jeg går åbenbart efter det hvide i år for på listen er der både en hvid tomat, en hvid gulerod, en hvid agurk. Mere om det senere, måske.
Denne januar er nu noget anderledes end de to forrige og længere tilbage kan jeg ikke huske. Se bare, jeg fik øje på en lille rose i dag.The good thing about being garden owner in January

You start to plan the season to come.

6 kommentarer:

Martin - Begynderhaven sagde ...

Der er slet ikke noget galt i at være i gang med indkøb på nuværende tidspunkt. Jeg har allerede modtaget størstedelen af de frø jeg vil komme til at benytte mig af næste år.

Jeg glæder mig til at høre mere omkring de hvide grønsager.

Vild med have sagde ...

Godt at vide at jeg ikke er den eneste som er ivrig efter at komme i gang. Jeg vil nu vente med at så til efter næste nymåne. Det vil sige omkring 22-23. januar.

Landliggeren sagde ...

Måske savner du alligevel lidt sne siden du bestiller hvide grøntsager ;-). Jeg er ikke helt nået så langt, som til at planlægge, men har mere indtryk af, at det er mig som er bagud.

Ha´en god aften

Vild med have sagde ...

Hi hi, den var god, den med sneen. Nej jeg savner absolut ikke sne. Jeg har kun lavet lister, venter lidt med at bestille, måske dukker der nye ideer op.

Annika Christensen sagde ...

Vilket härlig namn på en trädgårdsblogg. Det är ju det vi är helt vilda i trädgård!
Ha det gott
Annika

Vild med have sagde ...

Hej Annika, som du ser, din kommentar er kommet til mig. Tak.