Her er de revet i fine strimler og tørret i ovnen. Det kom lidt bag på mig hvor hurtigt det gik, så de fik nok lidt for meget.
|
Her er de kørt i kaffekværn. Pulveret blev så fint at det blæste ud af kværnen selvom den var lukket omhyggeligt.
|
Her er de revet i fine strimler og tørret i ovnen. Det kom lidt bag på mig hvor hurtigt det gik, så de fik nok lidt for meget.
|
Her er de kørt i kaffekværn. Pulveret blev så fint at det blæste ud af kværnen selvom den var lukket omhyggeligt.
|
4 kommentarer:
Spændende eksperiment.
Jeg har læst, at man kan lave kryddersnaps af roden.
Mange hilsener, Lisbeth
Det lyder meget fornuftigt i forhold til rodens bitterhed. Jeg har før i tiden eksperimenteret med forskellige alkoholiske drikke, men det ender bare med at stå på en hylde i skabet i årevis. Vi drikker det simpelthen ikke. Så udfordringen for mig er at finde anvendelse for planterne uden alkohol. Og sukker for den sags skyld.
Ja, det er selvfølgelig en udfordring. (Lav snapsen og giv den i gave...)
Kan man mon bruge bitterheden som krydderi i mad?
Held og lykke med de fortsatte eksperimenter.
God idé at give det som gave.
Send en kommentar